14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAmericanii au venit cu explicații pentru dovada existenței extratereștrilor

Americanii au venit cu explicații pentru dovada existenței extratereștrilor

„Probabil că nu există o singură explicaţie pentru aceste fenomene. În prezent nu avem suficiente informaţii în bazele noastre de date pentru a atribui aceste incidente unor cauze specifice”, indică raportul publicat de biroul Directorului Comunităţii Naţionale de Informaţii.

În raport, care enumeră incidentele cu obiecte zburătoare neidentificate în perioada 2004 şi 2021, serviciile de informaţii americane recunosc că nu au nicio explicaţie pentru mai mult de 140 de fenomene. Însă toate informaţiile colectate rămân „în mare măsură neconcludente”.

Pentagonul a publicat anul trecut înregistrări video realizate de piloţi ai Marinei Militare care arată întâlniri în timpul zborului cu astfel de obiecte ce pare a fi OZN-uri.

Una dintre înregistrări este din noiembrie 2004, iar celelalte două sunt din ianuarie 2015. După decenii în care au fost ţinute secrete, Congresul a ordonat anul trecut Executivului să informeze publicul despre aceste incidente misterioase.

Armata SUA investighează dacă aceste fenomene pot fi legate de ameninţări împotriva Statelor Unite. Accelerările obiectelor filmate de piloţi şi capacitatea lor de a schimba direcţia sunt greu de explicat. Şi serviciile de informaţii americane se tem că Rusia sau China testează tehnologiile hipersonice.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă