Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Amenințare cu "rachete" la un hotel din București

Un hotel din centrul Capitalei, Şcoala Americană şi Fundaţia româno-americană sunt verificate, după ce o persoană a sunat la 112 spunând că acestea vor fi atacate ''cu rachete'', a informat, vineri, Serviciul Român de Informaţii.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.03.2019 - 18:10

UPDATE. Alarma de la Hotel Sheraton şi alte două clădiri este falsă. Autorul apelului a fost localizat

Cel care a apelat la 112 şi a anunţat că trei clădiri din Capitală vor fi atacate cu rachete a fost localizat, informează reprezentanţii SRI, care mai precizează că s-a întrerupt evacuarea instituţiilor vizate deoarece ameninţarea s-a dovedit a fi falsă.

Reprezentanţii SRI au precizat că s-a întrerupt evacuarea a trei clădiri din Capitală (Hotel Sheraton, Fundaţia Româno-Americană şi Şcoala Americană), deoarece ameninţarea cu rachete s-a dovedit a fi falsă, iar cel care a apelat la112 pentru alertă a fost localizat.

Potrivit sursei citate, la faţa locului se află Poliţia şi Brigada Antitero a SRI, care derulează proceduri standard, inclusiv de evacuare a persoanelor din hotel şi din sediul fundaţiei.

Poliţiştii şi Brigada Antitero a SRI se află la Hotelul Sheraton din Capitală, unde a fost o ameninţare cu bombă. Autorităţile efectuează procedurile standard pentru a se verifica dacă se confirmă ameninţarea, potrivit Mediafax.

Comentarii

loading...