Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ameninţare cu bombă în Cartierul European din Bruxelles

Un birou al Comisiei Europene din Bruxelles precum şi clădirile din apropiere se află sub incidenţa unei ameninţări cu bombă iar 40 de persoane au fost evacuate, scrie The Brussels Times.

Share

Rl online 0 comentarii

19.03.2019 - 14:51

Zeci de angajaţi ai Uniunii Europene au fost evacuaţi din birourile lor din Bruxelles. Poliţia a izolat o mare parte din Cartierul European al oraşului iar pompierii şi paramedicii se află la faţa locului pentru a răspunde în cazul unei explozii.

Walter Derieuw, purtător de cuvânt al pompierilor din Bruxelles, a declarat: „O firmă a primit un telefon de la o persoană care a afirmat că va exploda o bombă. Am fost chemaţi de poliţie pentru a-i ajuta”.

Oamenii au fost evacuaţi la ora locală 10:30 (11:30 ora României) după apelul telefonic venit de la un bărbat care vorbea în engleză.

Comentarii

loading...