Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO Amendă de 65.000 de lei pentru Profi Eforie Nord

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa au închis temporar linia gastronomică a supermarketului Profi din Eforie Nord şi l-au amendat cu 65.000 de lei, pentru practici comerciale incorecte şi pentru depozitarea greșită a produselor.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.10.2018 - 16:58

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat, marţi, că au fost controlate mai multe magazine de tip băcănie din Eforie Nord, Eforie Sud şi Techirghiol. În urma acestei acţiun,i supermarketul Profi a fost amendat cu 65.000 de lei, iar linia gastronomică, închisă.

"În urma unei acţiuni de control care a vizat magazinele de tip băcănie, atât mici comercianţi, cât şi mari retaileri, în Eforie Nord, Eforie Sud şi Techirghiol au fost oprite temporar de la prestarea de servicii mai multe magazine. Magazinul Profi din Eforie Nord, pentru abateri repetate atât la Ordonanţa 21, cât şi la legea practicilor comerciale incorecte, a fost sancţionat cu 65.000 de lei amendă, fiind oprită temporar linia gastronomică. De asemenea, voi înainta propunere de închidere de la 6 luni la un an, către Comisariatul Regional, pentru Profi de la Eforie Nord. Este o premieră când se solicită închiderea unui supermarket", a declarat Horia Constantinescu.  

El a menţionat că printre neregulile constatate la Profi Eforie Nord se află depozitarea produselor la temperaturi necorespunzătoare şi în vitrine neconforme.

Comentarii

loading...