Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Alegeri europarlamentare. Situația centralizată a secțiilor de votare

Din totalul de 18.730 de secţii de votare organizate în ţară, 537 se află la etaj, 13 - la demisol şi trei - la subsol, anunță Autoritatea Electorala Permanenta.

Share

Rl online 0 comentarii

21.05.2019 - 10:03

La solicitarea Autorității Electorale Permanente (AEP), unitățile administrativ-teritoriale,  subdiviziunile administrativ-teritoriale au transmis lista secțiilor de votare care îndeplinesc condiția de accesabilitate, conform Hotărârii nr. 44/2016 a AEP privind setul de condiţii minimale pe care trebuie să le îndeplinească locaţiile în care funcţionează secţiile de votare, precum şi dotarea minimală a acestora.

sSituația secțiilor de votare în funcție de îndeplinirea condițiilor de accesibilitate este publicată pe site-ul www.roaep.ro.

AEP precizează că situația descrisă mai sus este întocmită exclusiv pe baza raportărilor efectuate de primării și că orice inadvertență sau situație neraportată poate fi sesizată instituției noastre la adresa de e-mail [email protected]

Comentarii