Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Alegătorii dintr-o comună din Timiș trebuie să voteze din nou

Alegătorii comunei Ortișoara, județul Timiș, vor vota din nou pentru a stabili numele primarului localității pentru următorii 4 ani.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 29.09.2020 - 12:46

Numărarea voturilor exprimate pentru alegerea primarului comunei Ortișoara, județul Timiș, a creat o situație specială. Primii doi clasați au strâns același număr de voturi și alegerile pentru funcția de primar se vor repeta doar cu numele celor doi pe buletinele de vot.

Aleodor Sobolu, PSD, și Lucian Ivănescu, PMP, au adunat câte 604 voturi de la alegătorii prezenți duminică la urne în localitatea timișeană. Pe locul trei s-a clasat Marius Rediș, PNL, cu 388 voturi.

Pentru stabilirea primarului localității se va organiza un al doilea tur de scrutin între candidatul PSD și candidatul PMP. La votul politic, cel pentru stabilirea consilierilor locali, PMP a reușit să depășească PSD cu 55 voturi.

Comentarii