Alba: Străzi şi gospodării inundate după o ploaie torenţială

Mai multe străzi şi gospodării din Cugir, judeţul Alba, au fost inundate joi seara, după o ploaie torenţială care a blocat sistemele de canalizare. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale şi motopompe pentru evacuarea apelor, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

02.08.2018 - 21:15

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, au fost inundate străzi, curţi şi pivniţe. Canalizările nu au făcut faţă volumului mare de precipitaţii.

”Garda Sebeş şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cugir intervin cu trei autospeciale, trei motopompe, doi subofiţeri şi unsprezece voluntari, în Cugir, pentru evacuarea apei din gospodării în urma precipitaţilor”, a informat ISU Alba.

Intervenţiile au loc pe străzile Prunului, Viilor, Vasile Alecsandri, Griviţei şi Mureşului. Au fost inundate drumuri, curţi şi pivniţe.

De asemenea, un localnic şi-a manifestat supărarea pe Facebook, ”felicitând” primăria pentru ”calitatea lucrărilor de la recenta canalizare”, despre care spune că este ”o bătaie de joc faţă de banul public.

”<Felicitări> Primăriei Cugir, în special primarului pentru calitatea lucrărilor de la recenta canalizare. Asta e bătaia de joc faţă de banul public ! Aşteptaţi voturile noastre ! Ca oricum aţi afirmat în faţa mea şi a mai multor persoane ca nu ni l-aţi cerut!”, a scris acesta.

Judeţul Alba a fost sub avertizare cod galben de ploi puternice.

Comentarii