Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Al treilea poliţist din aparatul central al Administraţiei Penitenciarelor confirmat pozitiv

Un al treilea poliţist din aparatul central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 24.07.2020 - 16:26

”Vă informăm că un al treilea poliţist de penitenciare din aparatul central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Direcţia Siguranţa Deţinerii şi Regim Penitenciar, a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Pe durata exercitării atribuţiilor de serviciu, poliţistul a purtat, în permanenţă, echipamentul de protecţie”, a anunţat Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

Instituţia precizează că verificările au indicat o sursă distinctă de infectare faţă de cazurile anterioare.

”Măsurile de prevenţie şi intervenţie stabilite prin Planul de măsuri pentru sistemul penitenciar, după încetarea stării de urgenţă, şi detaliate pentru cazurile iniţiale, se menţin”, indică ANP.

ANP a anunţat joi că doi poliţişti de penitenciare din aparatul central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

Comentarii