Foto: Arhivă

Al șaptelea deces în rândul pacienților afectați de incendiul de la "Matei Balș"

Duminică dimineață s-a înregistrat încă un deces în rândul pacienților care erau internați la Institutul Matei Balș, în momentul în care a izbucnit incendiul.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 31.01.2021 - 14:04

Duminică dimineață s-a înregistrat încă un deces în rândul pacienților care erau internați la Institutul "Matei Balș", în momentul în care a izbucnit incendiul.

Cea de-a șaptea persoană decedată este o femeie în vârstă de 67 de ani, care fusese internată întrucât avea Covid.

"Este vorba despre o pacientă în vârstă de 67 de ani, care a fost internată în pavilionul V al unităţii sanitare, la un etaj superior. Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă de infecţie cu SARS Cov-2, dar stabilă, prezenta comorbidităţi. Conform informării primite de Ministerul Sănătăţii, imediat după incendiu, pacienta a fost mutată într-o secţie ATI a aceluiaşi spital. Pacienta s-a decompensat relativ rapid şi a fost intubată. A decedat în această dimineaţă. În această situaţie, ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului", a anunțat, duminică, Ministerul Sănătății.

Dintre cele șapte persoane decedate, cinci au murit chiar în timpul incendiului. O altă persoană a murit sâmbătă, iar ultimul deces s-a consemnat duminică.

Comentarii