5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAgresorii jandarmeriței de la protestele din 10 august, condamnați la închisoare cu...

Agresorii jandarmeriței de la protestele din 10 august, condamnați la închisoare cu suspendare

Conform deciziei instanţei, pedepsele sunt între 1 an închisoare şi 2 ani şi 8 luni închisoare, toate cu suspendare, cea mai mare fiind aplicată lui Dumitru Daniel, tânărul care a sustras arma femeii jandarm.

De asemenea, toţi cei şapte inculpaţi sunt obligaţi să efectueze muncă în folosul comunităţii, între 90 şi 120 de zile, şi au interdicţie pe o perioadă de 5 ani să mai participe la adunări publice cu caracter politic, social, cultural sau sportiv de orice amploare, acţiuni de protest organizate sau spontane.

În plus, trei dintre agresori trebuie să-i plătească în solidar Ştefaniei Nistor suma de 10.000 euro cu titlu de daune morale.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Pe 10 august, în timpul desfăşurării protestului Diasporei în Piaţa Victoriei, mai mulţi indivizi au lovit o femeie jandarm cu pumnii şi picioarele.

Ştefania Nistor a fost prinsă în mulţime alături de un coleg, acesta din urmă încercând să o protejeze.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă