Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aglomeraţie pe DN 1, în zona localităţilor Comarnic şi Buşteni

Traficul este îngreunat, sâmbătă la prânz, pe DN 1, în zona localităţii Comarnic, din cauza numărului mare de autovehicule care se îndreaptă către staţiunile de pe Valea Prahovei, anunţă Centrul Infotrafic. Aglomeraţie este şi în zona Buşteni, dar pe sensul spre Ploieşti.

Share

Rl online 0 comentarii

03.11.2018 - 12:34

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, sâmbătă la prânz, din cauza numărului mare de autovehicule care se îndreaptă către staţiunile montane de pe Valea Prahovei, valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1, între kilometrii 102 şi 106, în zona localităţii Comarnic.

În zona respectivă, viteza de deplasare a autoturismelor este de aproximativ 20-30 kilometri pe oră.

De asemenea, traficul este aglomerat şi în zona Buşteni, dar pe sensul de mers opus, respectiv către Ploieşti, unde este formată o coloană de aproximativ doi kilometri, care se deplasează cu o viteză de circa 10 kilometri pe oră.

Şoferilor li se recomandă să circule cu atenţie sporită, să nu facă depăşiri riscante, să respecte cu stricteţe indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea traficului şi să menţină o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă, pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă.

Comentarii