Aglomeraţie pe autostrăzile A1 şi A2, pe sensul spre Capitală

Traficul rutier este aglomerat, luni seară, pe autostrada A 1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul spre Capitală, unde este o coloane de maşini de cinci kilometri.

Share

Rl online 0 comentarii

17.06.2019 - 17:33

Aglomeraţie este şi pe A2 Bucureşti-Constanţa, tot pe sensul spre Capitală, unde se staţionează la staţia de taxare de la Feteşti şi se circulă cu viteză redusă între Feteşti şi Lehliu Gară.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul este intens în prezent pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, pe sensul de mers către Capitală, între kilometrii 41 şi 36, unde s-a format o coloană de autoturisme de aproximativ cinci kilometri, maşinile circulând bară la bară.

De asemenea, valori ridicate de trafic sunt înregistrate pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, tot în direcţia către Bucureşti. Astfel, este aglomeraţie pe Podul Cernavodă, staţionându-se la Staţia de taxare de la Feteşti, şi se circulă cu viteză redusă între Feteşti şi Lehliu Gară şi totodată la intrarea în Capitală.

Şoferii care se întorc de pe litoral pot folosi ruta ocolitoare de pe DN 3A: Feteşti - Drajna Nouă - Lehliu Gară.

"Recomandăm prudenţă sporită la volan, păstrarea distanţei de siguranţă dintre autovehicule şi responsabilitate în efectuarea oricăror manevre în trafic", spun reprezentanţii Infotrafic.

Comentarii