Aglomerație pe Autostrada Soarelui și pe șoselele de pe Litoral

Traficul rutier este aglomerat, vineri dimineaţa, pe DN39, între staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud, din judeţul Constanţa, dar şi la ieşirea de pe Autostrada A4 şi intrarea pe DN39, pe podul Agigea. Pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa au avut loc trei accidente, fără victime.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

10.08.2018 - 09:57

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române vineri dimineaţa traficul rutier este intens pe DN39, între staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud, din judeţul Constanţa. Se circulă îngreunat şi la ieşirea de pe Autostrada A4 şi intrarea pe DN39, pe podul de la Agigea, din cauza capacităţii reduse de preluare a fluxului auto venit de pe autostradă.

De asemenea, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de mers către Constanţa, între kilometrii 105 şi 144, unde au avut loc trei evenimente rutiere fără victime, din cuza vitezei şi nepăstrării distanţei de siguranţă dintre autovehicule. Pe celălalt sens de mers nu sunt însă semnalate probleme deosebite de fluenţă, traficul fiind moderat, potrivit Centrului Infotrafic.

Poliţiştii le recomandă şoferilor care circulă pe autostrăzi să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie, să respecte limitele legale de viteză, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii, să folosească luminile de întâlnire, să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc, să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate şi să să adopte permanent o conduită preventivă la volan.

Comentarii