Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

AFM a aprobat alte 209 dosare în Programele "Rabla" şi "Rabla Plus"

Comitetul de avizare al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) a avizat, vineri, 209 dosare în programele "Rabla" şi "Rabla Plus" destinate persoanelor juridice, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei, transmis de Agerpres.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.06.2019 - 13:19

Astfel, în această etapă, pentru Programul "Rabla" au fost acceptate 175 dosare pentru 279 autovehicule, în timp ce pentru Programul "Rabla Plus" au fost aprobate 34 dosare pentru 116 autovehicule, dintre care 16 electrice hibride şi 100 pur electrice. De asemenea, AFM a acceptat o contestaţie pentru un autovehicul 100% electric.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM (www.afm.ro), la secţiunile aferente celor două programe.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele "Rabla" şi "Rabla Plus", listele acestora fiind disponibile pe pagina de internet a instituţiei.

Sesiunea de depunere a dosarelor de către persoanele juridice, atât pentru Programul "Rabla", cât şi pentru Programul "Rabla Plus", se desfăşoară până la data de 30 septembrie 2019.

Comentarii