Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aeroportul Internațional din Timișoara are o nouă conducere

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra (PSD), a anunţat pe Facebook faptul că Aeroportul Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara are o nouă conducere, el acuzând, totodată, liberalii din Timiş de această schimbare.

Share

Rl online 0 comentarii

02.07.2020 - 21:37

Noul director este generalul Dorel Grădinaru, fost şef al Inspectoratului de Aviaţie al Ministerului de Interne.

”Aeroportul Timişoara se dezintegrează. Schimbări doar de dragul schimbării. <Timişorenii mei>, vorba unui clasic în viaţă, pot să îşi ia adio de la una dintre cele mai bine manageriate instituţii din judeţul nostru, Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara. Liberalii din Timiş au decis că este momentul să acţioneze şi să pună la pământ o altă poartă de intrare în oraş. În ultimele luni, prin decizii controversate şi forţate, s-a încercat - şi acum au şi reuşit - schimbarea din funcţie a directorului Dan Idolu”, a scris Dobra.
 
Liderul CJ Timiş a arătat că, în mandatul directorului Dan Idolu, Aeroportul Timişoara a înregistrat o creştere continuă.
 
”Pe Dan, ca om, poţi să îl placi sau nu, dar când vine vorba de Aeroportul Timişoara, nu poate nimeni să îi nege competenţa. În mandatul său compania a înregistrat o creştere continuă, după ce, cu ani în urmă, a preluat-o praf, după un nou mandat <de dreapta>. Ba mai mult, a reuşit accesarea unui mega proiect cu fonduri europene pentru extinderea aerogării, pe care îl puteţi vedea cu ochii voştri, pentru că este în execuţie. Şi încă ceva. S-a luptat ani întregi cu miniştri şi parlamentari pentru a descentraliza Aeroportul, adică să poată fi preluat de autorităţile locale şi judeţene din Timiş. Acum însă, tot ce pot să sper este că planul liberalilor nu este activarea unui vis mai vechi al unora “de dreapta”, prin care sediul central să fie mutat la Arad, prin comasarea celor două aeroporturi. Dan Idolu, felicitări pentru munca depusă şi sunt convins că experienţa acumulată va fi de folos în viitorul apropiat. Chiar mai apropiat decât se aşteaptă unii!”, a afirmat Dobra, pe Facebook.
 
Potrivit unor surse din cadrul Aeroportului Timişoara, noul director al acestei instituţii a fost numit generalul Dorel Grădinaru, fost şef al Inspectoratului de Aviaţie al Ministerului de Interne.
 
Acesta a fost demis de la Inspectoratul General de Aviaţie la sfârşitul anului 2014, după tragedia de la Siutghiol, când patru oameni au murit în urma prăbuşirii unui elicopter SMURD în lac.
 
Dan Idolu, de acum fost director al Aeroportului Internaţional Timişoara, a anunţat că se va adresa instanţelor de judecată, deoarece, spune el, schimbarea sa este ilegală, având în vedere că şi-a respectat contractul de management, el fiind numit pe acest post de director în urma unui concurs.
 
Dan Idolu a fost directorul Aeroportului Internaţional Timişoara între anii 2002-2009, 2012-2015 şi 2015-2020.

Comentarii