Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Megaconstruct S.R.L. a construit în Adunaţii Copăceni, comună din judeţul Giurgiu, prima reţea de gaze naturale pentru toate satele

Adunaţii Copăceni, prima comună din judeţul Giurgiu care are reţea de gaze pentru toate satele!

Adunaţii Copăceni este prima comună din judeţul Giurgiu care are reţea de gaze în toate satele arondate. Pe 15 iunie 2020 s-a dat startul la branşamente!

Share

Adriana Constantinescu 0 comentarii

Actualizat: 16.06.2020 - 13:52

O zi de sărbătoare, luni, 15 iunie, pentru giurgiuvenii din Adunaţii Copăceni. Reţeaua de gaze a devenit oficial funcţională şi poate începe branşarea tuturor locuinţelor şi instituţiilor publice din comună.

 

 

Directorul firmei care a realizat investiţia, Megaconstruct, Cătălin Ivan a precizat că investiția a fost un efort al companiei, cu un buget total de peste 2 milioane de euro, un efort care aduce beneficii majore locuitorilor din comună.

„Un proiect frumos, cu o lungime totală de 50 km, proiect care vine prin orașul Măgurele și ajunge la Adunații Copăceni și alimentează toată localitatea. Proiectul este propus pentru alimentarea a 3100 de imobile care sunt aproximativ astăzi în localitate, 154 de societăți comerciale și 17 obiective sociale. Este un moment fericit, atât pentru autorităţile locale, cât şi pentru noi, ca şi companie. A fost un proiect frumos şi foarte complicat. Este o investiţie în care credem şi care va dinamiza zona din punct de vedere economic”, a declarat directorul firmei Megaconstruct, parte a grupului TNG -The Nova Group România.

Alimentarea este făcută dintr-o staţie a Transgaz, reţeaua vine prin Măgurele, Dărăşti de Ilfov, până la Adunaţii Copăceni şi alimentează toate localităţile pe care le traversează. Pentru Adunaţi, sunt vizate 3.100 de imobile, 154 de societăţi comerciale şi 17 obiective sociale. Valoarea totală a investiţiei se ridică la  2 milioane de euro, fără TVA.

Până acum, au fost deja depuse 500 de cereri de branşare din partea locuitorilor din Adunaţii Copăceni.

“În fapt, astăzi suntem martorii momentului finalizării lucrărilor care au avut ca scop înființarea serviciului de distribuție a gazelor naturale pentru cele 4 sate ale comunei Adunații Copăceni.
Iată cum un proiect care acum câțiva ani părea imposibil de realizat astăzi este o certitudine pentru locuitorii comunei noastre.
Mulțumesc pe această cale companiei S.C. Megaconstruct S.A. în calitate de concesionar și investitor, Societății Naționale TRANSGAZ S.A. Mediaș ca parte implicată în construirea conductei magistrale și a stației de predare, și nu în ultimul rând autorităților județene Ilfov și Giurgiu.
De mâine, 16 iunie 2020, vă așteptăm între orele 10-14 la sediul Megaconstruct S.A., strada Principală nr. 38 din Adunații Copăceni pentru depunerea cererilor de branșare. Mulțumesc Bunului Dumnezeu!”, a declarat primarul comunei Adunaţii Copăceni, Dan Rusu.

La eveniment au fost prezenţi şi fostul ministru al Economiei, Niculae Bădălău, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

„Comuna Adunaţii Copăceni a devenit oficial, de astăzi, prima din judeţul Giurgiu care are reţea de gaze naturale în toate satele arondate.

Acest lucru reprezintă un mare succes pentru unitatea administrativ-teritorială respectivă, oferind premisele dezvoltării economice durabile!

Introducerea reţelei de gaze naturale nu înseamnă doar confort sporit pentru cetăţeni, dar şi atragerea de investitori. Acolo unde ai gaz şi energie, ai şi posibilitatea de a te dezvolta! Totodată, avem nevoie de companii puternice şi de oameni serioşi. Mulţumesc, astfel, conducerii firmei care a realizat investiţia cu fonduri proprii şi îmi doresc să ne ajute în continuare să avem asemenea lucrări în cât mai multe comune giurgiuvene!”, a declarat senatorul Niculae Bădălău.

„Cu seriozitate, multă muncă şi pricepere, orice proiect, oricât ar fi de greu, poate deveni realitate! Primarul comunei Adunaţii Copăceni, Dan Rusu, a reuşit să finalizeze unul dintre cele mai ambiţioase şi dificile proiecte din întreg judeţul Giurgiu. Este vorba despre introducerea reţelei de gaze naturale în toate localităţile comunei menţionate. Meritul pentru acest succes le aparţine lui Dan Rusu, echipei sale din Primărie şi firmei care a executat lucrarea! Le mulţumim, îi felicit şi îmi doresc să avem proiecte similare în cât mai multe comune din judeţul nostru!”, a afirmat şi Marian Mina.

 

 

Comentarii

loading...