Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Adunarea Generala a Asociatiei Marea Loja Nationala din Romania (MLNR)

IN data de 10.10.2020 a avut loc Adunarea Generala a Asociatiei Marea Loja Nationala din Romania (MLNR).

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.10.2020 - 15:20

Adunarea Generală a Asociatiei Marea Loja Nationala din Romania (MLNR), intrunita legal si statutar, la care au participat 215 reprezentanti, din totalul de 268 reprezentanti comunicati, astfel ca a fost indeplinita conditia cvorumului necesar pentru desfaurarea Adunarii Generale a Asociatiei.

Adunarea Generala a fost prezidata conform Statutului Asociatiei de către presedintele Asociatiei MLNR, domnul Prof. Univ. Dr.Radu BALANESCU, care a expus motivele evidente si indubitabile pentru care Adunarea Generala a Asociatiei s-a intrunit in mediul online pe platforma ZOOM, situatie generata de starea de alerta privind pandemia Sars Cov-2.

Adunarea generala a Asociatiei MLNR a aprobat cu vot majoritar atat ordinea de zi cat si individual punctele 1,2,3,4,5,6 din ordinea de zi. La punctul 7 au avut loc discutii in urma inscrierilor la cuvant. In urma epuizarii ordinii de zi, Presedintele Adunarii Generale domnul Prof. Univ. Dr. Radu BALANESCU a inchis lucrarile Adunarii.

Comentarii