21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiAdina Florea candidează şi pentru funcţia de procuror la Secţia de ...

Adina Florea candidează şi pentru funcţia de procuror la Secţia de investigare a magistraţilor

De asemenea, Florena Esther Sterschi, propusă de Tudorel Toader pentru funcţia de procuror-şef la Secţia de resurse umane şi documentare din cadrul PÎCCJ, candidează în prezent la şefia Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

Secţia pentru procurori a CSM a dat aviz negativ atât propunerii ministrului Justiţiei în cazul Adinei Florea, cât şi celei care o vizează pe Florena Esther Sterschi.

Cele două propuneri se află acum la Preşedinţie, în analiza şefului statului.

Consiliul Superior al Magistraturii a anunţat joi lista candidaţilor la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

Potrivit unui comunicat al CSM, pentru funcţia de procuror-şef al Secţiei şi-au depus candidatura procurorii Ioan Viorel Cerbu, Elena Iordache, Iuliana Magdalena Olteanu, Florina Piloş şi Florena Esther Sterschi.

Pentru funcţia de procuror în cadrul acestei secţii candidează: Codruţa Simona Chindea, Adina Florea şi Sorin Eugen Iaşinovschi.

Toţi candidaţii vor susţine vineri interviul în faţa unei comisii din CSM.

Consiliul Superior al Magistraturii a declanşat, pe 12 octombrie, procedura de selecţie a candidaţilor pentru funcţia de procuror-şef al Secţiei de investigare a magistraţilor şi pentru ocuparea a cinci posturi de procurori în cadrul acesteia.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...
Ultima oră
Pe aceeași temă