5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăȘtirile zileiAcţionarii Nuclearelectrica au prelungit contractele de mandat ale şefilor companiei

Acţionarii Nuclearelectrica au prelungit contractele de mandat ale şefilor companiei

Aceştia au fost numiţi în funcţie pentru o perioadă provizorie de patru luni prin decizia Consiliului de Administraţie din 25 aprilie 2018, prelungirea urmând să intre în vigoare cu data de 5 septembrie, în conformitate cu prevederile legale aplicabile până la finalizarea procedurii de selecţie a conducerii administrative şi executive a SNN în baza prevederilor OUG nr. 109/2011.

”Demararea procedurii de selecţie a membrilor Consiliului de Administraţie al Nuclearelectrica în baza prevederilor OUG 109/2011 a fost aprobată în AGA SNN din data de 25 aprilie 2018, procesul de selecţie fiind în derulare”, arată raportul.

Valoarea totală a programului de investiţii al Nuclearelectrica pentru acest an este de 244,86 milioane lei, fără componenta alocată plăţii serviciului datoriei aferent împrumuturilor pe termen lung.

Cele două unităţi de la Cernavodă asigură aproape 20% din producţia totală de electricitate a ţării.

Acţionarul majoritar al companiei este Ministerul Energiei, care are o participaţie de 82,49%.

Compania are o capitalizare de 2,2 miliarde lei.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă