11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAccident teribil în județul Tulcea, provocat de un tânăr băut și fără...

Accident teribil în județul Tulcea, provocat de un tânăr băut și fără permis. O persoană a murit

Potrivit ISU Tulcea, accidentul s-a produs pe DN 22 A, între localităţile Cataloi şi Nalbant, fiind implicat un autoturism în care erau trei tineri, de 16, 17 şi 20 de ani.

„Persoana de 17 ani a fost extrasă conştientă şi cea de 16 ani în stare de inconştienţă cu membru inferior amputat. În cazul persoanei de 20 de ani, care a fost găsită în afara autoturismului, a fost, din nefericire, pronunţat decesul”, au transmis reprezentanţii ISU Tulcea. Potrivit acestora, la volanul maşinii se afla tânărul de 17 ani.

Pompierii tulceni au intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, o ambulanţă SMURD şi 6 subofiţeri. De asemenea la faţa locului a intervenit un echipaj SAJ şi un echipaj de poliţie, care urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul. Potrivit poliţiştilor tulceni, şoferul de 17 ani, care a provocat accidentul, furase cheile maşinii de acasă şi se urcase la volan băut.

În urma testării şoferului cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, oamenii legii au mai stabilit că autoturismul îi aparţinea tatălui tânărului de 17 ani, iar băiatul ar fi sustras cheile de la maşină când a plecat de acasă.

Din primele cercetări făcute de poliţiştii rutieri a reieşit că tânărul a condus autoturismul pe DN 22A, dinspre localitatea Cataloi către localitatea Nalbant, iar pe fondul unei manevre de depăşire şi a lipsei de experienţă în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. Maşina a ieşit în afara părţii carosabile izbit în plin un copac de pe marginea drumului.

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...
Ultima oră
Pe aceeași temă