9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăȘtirile zileiAccident grav între un camion și un microbuz

Accident grav între un camion și un microbuz

Şoferul microbuzului a murit pe loc, în timp ce bărbatul care conducea camionul şi care ar fi provocat accidentul, în timpul unei depăşiri neregulamentare, a fost rănit.

Accidentul s-a produs la marginea localităţii arădene Sâmbăteni, pe DN 7 – drum foarte aglomerat de câteva zile, în contextul intrării în ţară a mii de maşini -, unde şoferul unui camion s-a angajat într-o depăşire în curbă, iar vehiculul a izbit frontal un microbuz fără pasageri.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, şoferul microbuzului a murit pe loc în urma impactului, în timp ce al doilea şofer a fost rănit şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Arad.

Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers ale DN 7, iar coloanele de maşini formate în câteva minute au ajuns la trei kilometri.

Poliţiştii estimează că traficul va fi reluat complet în jurul orei 13.30, însă una din benzi ar putea fi deschisă mai repede, pentru a se circula alternativ, în ambele sensuri.

 

Cele mai citite

Camere video în școli pentru siguranța elevilor

Ligia Deca, ministrul Educației, susține că utilizarea camerelor video în școli va garanta siguranța elevilor. De altfel, instituțiile abilitate și persoanele autorizate vor avea...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...
Ultima oră
Pe aceeași temă