10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAccident grav în judeţul Braşov

Accident grav în judeţul Braşov

Accidentul a avut loc pe DN1, între Şercaia şi Perşani şi au fost implicate un autoturism şi un TIR.

Autoturismul, înmatriculat în Republica Moldova, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un autocamion, potrivit Poliţiei Braşov.

În urma impactului, o femeie de 38 de ani a ajuns în comă la spital, iar un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost şi el rănit şi transportat la spital.

La faţa locului au ajuns o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, o ambulanţă şi două echipaje SMURD.

Traficul este blocat pe un sens.

Potrivit lui Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov, în intervenţie a ajutat şi un medic care se deplasa cu o ambulanţă de la Cincu spre Braşov.

”Dr. Coca Gelu, care se deplasa cu o ambulanţă de la Cincu spre Braşov, a intervenit şi a ajutat personalul SMURD ajuns la faţa locului, pentru acordarea asistenţei medicale şi stabilizarea victimelor”, a spus Sfreja.

Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă