foto arhivă

Accident grav în Capitală. O maşină a intrat în pietoni

Mai multe persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc pe bd. Liviu Rebreanu la intersecţia cu bd. Nicolae Grigorescu, anunţă ISUBIF.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

24.07.2018 - 22:42

Șoferul unei maşini a pierdut controlul volanului în timp ce se deplasa pe bulevardul Liviu Rebreanu din Capitală şi a lovit mai multe persoane. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureţti-Ilfov, o fetiţă în vârstă de cinci ani are o fractură la genunchi şi se află în drum spre spitalul pentru copii „Marie Curie” (Budimex).

De asemenea, şi tatăl ei are o fractură la gleznă şi este transportat la spitalul „Bagdasar-Arseni”. În urma accidentului a mai fost lovită şi o minoră în vârstă de 14 ani, însă nu are probleme medicale deosebite.

În urma apelurilor la 112, au fost trimise la faţa locului cinci echipaje SMURD, mai arată reprezentanţii ISU.

Primele verificări arată că şoferul maşinii ar fi efectuat virajul la stânga şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând pe scuarul ce desparte sensurile de circulaţie. În prezent, pe bulevardul Nicolae Grigorescu, dinspre strada Postăvarului, se circulă pe banda II de mers, arată reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

Şoferul are 65 de ani şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Comentarii