FOTO: news.ro

Accident grav de circulație, două persoane decedate și trei rănite grav

Un accident de circulație cumplit s-a produs în dimineața zilei de luni pe DN 1, între localitățile Avrig și Porumbacu de Jos. Două persoane au murit pe loc iar alte trei au fost rănite grav.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 21.12.2020 - 10:23

O coliziune frontală deosebit de violentă a avut loc luni dimineață pe DN 1 Sibiu – Făgăraș între două autoturisme în care se aflau cinci persoane.

„Pe DN1 Sibiu-Făgăraş, la kilometrul 280+800 de metri, între localităţile Avrig şi Porumbacu de Jos, judeţul Sibiu, a avut loc o coliziune frontală în care au fost implicate două autoturisme.”, a anunțat Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române.

Din nefericire, două dintre persoanele aflate în cele două mașini au murit pe loc în urma impactului frontal iar alte trei au fost rănite.

Dintre acestea, o femeie de 70 ani, cu politraumatisme, a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Sibiu și transportată în stare critică la spital.

Circulația este în acste moment blocată și va fi reluată după primele cercetări la locul accidentului și îndepărtarea de pe carosabil a celor două autoturisme.

Comentarii