7.4 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiAccident grav de circulație, două persoane decedate și trei rănite grav

Accident grav de circulație, două persoane decedate și trei rănite grav

O coliziune frontală deosebit de violentă a avut loc luni dimineață pe DN 1 Sibiu – Făgăraș între două autoturisme în care se aflau cinci persoane.

„Pe DN1 Sibiu-Făgăraş, la kilometrul 280+800 de metri, între localităţile Avrig şi Porumbacu de Jos, judeţul Sibiu, a avut loc o coliziune frontală în care au fost implicate două autoturisme.”, a anunțat Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române.

Din nefericire, două dintre persoanele aflate în cele două mașini au murit pe loc în urma impactului frontal iar alte trei au fost rănite.

Dintre acestea, o femeie de 70 ani, cu politraumatisme, a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Sibiu și transportată în stare critică la spital.

Circulația este în acste moment blocată și va fi reluată după primele cercetări la locul accidentului și îndepărtarea de pe carosabil a celor două autoturisme.

Cele mai citite

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă