Accident cumplit pe DN22! O persoană a murit și alta este în stare gravă

O persoană a murit și alta este în stare gravă, în urma impactului dintre un autoturism și un camion, care a avut loc în această seară, pe DN 22, la ieşirea din localitatea Lumina către Oituz.

Share

Rl online 0 comentarii

16.11.2020 - 21:59

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”, la faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD şi o autospecială de descarcerare.

„Au fost găsiţi un bărbat (41 ani) care, din păcate, a fost declarat decedat şi o a doua victimă, o femeie (40 ani) inconştientă, care a fost preluată de SMURD C şi transportată la spital pentru investigaţii medicale amănunţite”, a anunţat ISU.

Conform IPJ Constanţa, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22, la km 281+500 m, între un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani şi un autocamion, condus de un bărbat de 27 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul şoferului autoturismului şi rănirea gravă a pasagerei aflată pe locul dreapta-faţă al maşinii. Ancheta în acest caz este în derulare, fiind întocmit un dosar de cercetare penală.

Comentarii