6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAccident cu doi morți pe DN7. Una dintre mașini era condusă de...

Accident cu doi morți pe DN7. Una dintre mașini era condusă de fostul ministru Chițoiu

Fostul ministru de Finanțe Daniel Chițoiu, în prezent – secretar general al ALDE, a fost implicat, joi la prânz, într-un accident rutier produs pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, în zona localității Zamfirești din județul Argeș.

Daniel Chițoiu (52 de ani) s-ar fi aflat la volanul unuia dintre cele două autoturisme implicate în accident. Cealaltă mașină era condusă de un șofer în vârstă de 82 de ani, din Pitești, care a murit imediat după accident.

—————————————————

UPDATE 21,00: Potrivit declarațiilor unui martor ocular, mașina marca Audi, condusă de fostul ministru Chițoiu, este cea care a intrat pe contrasens, în timp ce automobilul Logan, condus de bărbatul de 82 de ani, circula pe propria bandă. Dacă această informație va fi confirmată, rezultă că responsabilitatea accidentului îi revine lui Daniel Chițoiu.

În urma accidentului, Daniel Chițoiu a fost internat într-un spital din București.

—————————————————

Potrivit IPJ Argeș, autoturismul condus de bărbatul de 82 de ani se deplasa pe direcţia Piteşti – Râmnicu Vâlcea, iar mașina condusă de Daniel Chițoiu venea din sens opus, adică dinspre Râmnicu Vâlcea spre Bucureşti.

Zona în care s-a produs accidentul este cunoscută sub numele “Dealul Negru” și este foarte periculoasă pentru șoferi.

“În autoturismul condus de bărbatul de 82 de ani se aflau încă două pasagere, respectiv pasagera din dreapta faţă, de 73 de ani, din Piteşti, şi o pasageră în spate, de 71 de ani, din Cotmeana. Cele două, împreună cu bărbatul de 52 de ani, au fost conduşi la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Din păcate, femeia de 73 de ani, care ocupa locul din dreapta faţă în autoturismul condus de bărbatul de 82 de ani, a decedat la spital. Totodată, şi bărbatul de 52 de ani, care conducea al doilea autoturism, a fost condus la unitatea medicală, fiind rănit uşor”, a anunțat, joi, IPJ Argeş.

Conform primelor informații, se pare că mașina condusă de șoferul de 82 de ani ar fi intrat pe contrasens.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă