Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

A început ședința coaliției de guvernare. Legea offshore, principalul subiect

Şedinţa coaliţiei de guvernare a început, joi, la Palatul Parlamentului, urmând să fie discutate probleme legate de infrastructură şi energie.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 06.09.2018 - 16:27

Şedinţa se desfăşoară în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi au fost invitaţi şi miniştrii Transporturilor şi Energiei Lucian Şova şi Anton Anton.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a venit la şedinţă însoţit de Daniel Chiţoiu şi de ministrul energiei, Anton Anton.

Şedinţa are loc după ce preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu, au discutat pe această temă, în biroul lui Dragnea, timp de aproximativ o jumătate de oră.

Totodată, preşedinţii celor două Camere au avut întâlniri cu reprezentanţi ai companiei Exxon, conform unor surse parlamentare.

Potrivit surselor citate, la şedinţa coaliţiei este posibil să fie abordată problema modificărilor la legea off-shore, care a fost trimisă de preşedintele Klaus Iohannis la Parlament spre reexaminare.

Legea urmează să fie reexaminată mai întâi în Senat, apoi în Camera Deputaţilor.

Comentarii

loading...