15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiA început ședința coaliției de guvernare. Legea offshore, principalul subiect

A început ședința coaliției de guvernare. Legea offshore, principalul subiect

Şedinţa se desfăşoară în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi au fost invitaţi şi miniştrii Transporturilor şi Energiei Lucian Şova şi Anton Anton.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a venit la şedinţă însoţit de Daniel Chiţoiu şi de ministrul energiei, Anton Anton.

Şedinţa are loc după ce preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu, au discutat pe această temă, în biroul lui Dragnea, timp de aproximativ o jumătate de oră.

Totodată, preşedinţii celor două Camere au avut întâlniri cu reprezentanţi ai companiei Exxon, conform unor surse parlamentare.

Potrivit surselor citate, la şedinţa coaliţiei este posibil să fie abordată problema modificărilor la legea off-shore, care a fost trimisă de preşedintele Klaus Iohannis la Parlament spre reexaminare.

Legea urmează să fie reexaminată mai întâi în Senat, apoi în Camera Deputaţilor.

Cele mai citite

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă