Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

A fost reluat transportul pe cablu în zona turistică Bâlea

Telecabina din zona turistică Bâlea a fost repornită joi dimineaţa, fiind astfel asigurat transportul pe cablu între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine în munţii Făgăraş, potrivit cabanierilor.

Share

Rl online 0 comentarii

17.01.2019 - 10:12

Turiştii nu au putut urca miercuri, la Bâlea Lac, cu telecabina, aceasta fiind oprită preventiv, din cauza vântului foarte puternic.

La Bâlea Lac se poate ajunge iarna, doar cu telecabina, Transfăgărăşanul fiind închis pe porţiunea Bâlea Cascadă - Bâlea Lac, din cauza avalanşelor de zăpadă.

Turiştii sunt atraşi de Bâlea Lac pentru că aici există singurul hotel de gheaţă din România şi un strat de zăpadă de peste doi metri.

Meteorologii avertizează că este risc mare de avalanşe la peste 1.800 de metri altitudine, în masivul Făgăraş, la Bâlea Lac.

Comentarii