10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiA fost confirmat al şaptelea caz de coronavirus

A fost confirmat al şaptelea caz de coronavirus

Tânăra este transferată la Spitalul Victor Babeş din Timişoara. Restul probelor prelevate au ieşit negative, informează News.ro.

”În urma testelor realizate la Timişoara, în cursul zilei de 5 martie 2020, asupra persoanelor cu care a intrat în contact tânărul de 16 ani, infectat cu noul coronavirus, a fost depistat un nou caz pozitiv.

Persoana confirmată pozitiv cu noul coronavirus este o tânără, colegă de clasă a băiatului de 16 ani, care s-a aflat în proximitatea acestuia. Tânăra este transferată la spitalul Victor Babeş din Timişoara”, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.

Sursa citată a precizat că, în cazul celorlalte 25 de persoane asupra cărora s-au realizat teste, contacţi ai tânărului de 16 ani, rezultatele sunt negative.

”Persoanele menţionate vor rămâne în continuare în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, conform măsurilor dispuse anterior. În cursul dimineţii de vineri va fi extinsă ancheta epidemiologică asupra persoanelor cu care a intrat în contact tânăra de 16 ani, fiind luate măsurile de izolare şi de prelevare de probe”, au mai tranmsi autorităţile.

Băiatul de 16 ani, din Timişoara, a fost al cincilea caz de coronavirus din România.

Autorităţile din Timiş au decis sistarea cursurilor la clasa băiatului de 16 ani depistat pozitiv cu coronavirus, care în cursul zilei de miercuri a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş”, din Timişoara.

Toate persoanele cu care a intrat în contact au fost testate.

Cele mai citite

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă