Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

43.000 de materiale pirotehnice, descoperite în Capitală

Peste 43.000 de obiecte şi materiale pirotehnice au fost depistate de jandarmi şi poliţişti, în urma unei acţiuni desfăşurate în zona Complexului comercial Europa din sectorul 2 al Capitalei.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 24.12.2018 - 14:55

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare cu scopul de combatere a comerţului neautorizat cu obiecte pirotehnice şi prevenirea pericolelor la care se expun cei care folosesc astfel de materiale.

Jandarmeria atrage atenţia că orice operaţiuni cu astfel de obiecte este interzisă persoanelor neautorizate şi constituie infracţiune.

Comentarii