Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

În cursul zilei de duminică au mai fost anunţate de către GCS încă alte şase decese cauzate de COVID-19, bilanţul acestei zile fiind până în prezent de 9 decese.

43 de decese în România pricinuite de coronavirus! Ultimul - cel al unui bărbat din Arad!

Numărul deceselor cauzate de coronavirus în România urcă la 43, informează Grupul de Comunicare Strategică (GCS), ultimele trei persoane decedate fiind o femeie de 75 de ani şi un bărbat de 82 de ani, ambii din judeţul Hunedoara, și un bărbat de 72 de ani din Arad.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 29.03.2020 - 21:43

Ultimul deces anunţat de autorităţi este un bărbat de 72 de ani din Arad, diagnosticat cu coronavirus, dar care suferea de bronhopneumonie şi insuficienţă cardiacă. Bărbatul nu a fost plecat în străinătate şi nici nu a intrat în contact cu vreun caz confirmat.

”În data de 26.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul  Clinic de Boli Infecţioase Timişoara. Rezultatul testării din data de 29.03.2020 a fost  pozitiv.  Bărbatul a decedat în 29.03.2020 la Spital Boli Infecţioase Arad!”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Pentru femeia de 75 de ani, decedată pe 26 martie la Spitalul Municipal Hunedoara, în secţia de Terapie Intensivă, s-au prelevat probe biologice în data de 24 martie, testate pozitiv pentru COVID-19 la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Timişoara, rezultatul testării fiind comunicat în cursul acestei zile. Rezultatul testării din data de 29.03.2020 a fost pozitiv. Femeia mai avea ca ăatologie preexistentă o Bronhopneumopatie cronică obstructivă.

Bărbatul în vârstă de 72 de ani a decedat pe 25 martie, tot în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din Hunedoara, probele biologice recoltate în aceeaşi zi fiind testate pozitiv cu COVID-19 la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Timişoara. Rezultatul testării a fost transmis duminică, 29 martie. Bărbatul suferea şi şi de Neoplasm digestiv stadiul III, cu hemoragie digestivă superioară.

Niciuna din aceste două persoane nu a avut istoric de călătorie şi nici contact cunoscut cu un alt caz confirmat.

În cursul zilei de duminică au mai fost anunţate de către GCS încă alte şase decese cauzate de COVID-19, bilanţul acestei zile fiind până în prezent de 9 decese.

Citește totul despre:

#decese #coronavirus

Comentarii

loading...