30 de persoane evacuate în urma unui incendiu izbucnit la un ansamblu de locuinţe din Cernavodă

Treizeci de persoane s-au evacuat în urma unui incendiu izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la un ansamblu de locuinţe din oraşul Cernavodă, focul afectând acoperişul unui imobil şi un perete lateral al acestuia.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.04.2019 - 11:20

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de vineri spre sâmbătă la un incendiu izbucnit în cartierul Columbia din Cernavodă, la acoperişul unui ansamblu de locuinţe compus din cinci imobile.

La faţa locului s-au deplasat 19 pompieri, cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Cernavodă. În urma incendiului au ars acoperişul unui imobil pe o suprafaţă de aproximativ 45 de metri pătraţi şi un perete lateral pe 15 metri pătraţi, pompierii reuşind să salveze celelalte patru imobile şi bunurile din interior.

La sosirea echipajelor de intervenţie 30 de persoane se evacuaseră din ansamblul de locuinţe. Nu au fost înregistrate persoane rănite în urma incendiului. Cel mai probabil focul a izbucnit de la un scurtcircuit la cabluri electrice defecte sau izolate necorespunzător.

Intervenţia a durat aproximativ o oră şi jumătate.

Comentarii