Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Pixabay.com

15000 de oameni fără apă potabilă în Sibiu

11 localități din județul Sibiu au rămas fără apă potabilă în județul Sibiu din cauza unei conducte vechi care s-a spart.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.07.2018 - 11:03

Potrivit purtătorului de cuvânt al societăţii Apă Canal Sibiu, Thomas Roth, furnizarea apei potabile a fost întreruptă după ce ”un segment vechi de conductă a cedat", fiind afectaţi de această avarie aproximativ 15.000 de abonaţi.

"11 localităţi sunt afectate, se intervine pentru remedierea defectului. În cursul acestei dimineţi, la aproximativ 12 ore de la încheierea lucrărilor pe conducta de transport DN 600 din zona Zăvoi - Asachi, un segment vechi de conductă a cedat, Apă Canal Sibiu SA fiind nevoită să sisteze furnizarea şi să intervină de urgenţă pentru remedierea avariei. Pe durata lucrărilor vor avea loc scăderi considerabile ale presiunii până la întreruperea totală a furnizării, funcţie de consumul din reţea, pentru abonaţii din zona Industrială Vest, zona Ogorului – Frunzei, strada Aviaţiei, parţial, Şoseaua Alba Iulia, între strada Turda şi strada Salzburg, precum şi din localităţile Cristian, Şura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Loamneş, Haşag, Păuca, Presaca, Bogatu Român şi Broşteni. Avariile produse pe conducta de transport din această zonă sunt cauzate de vechimea reţelei", a declarat, pentru Mediafax, Thomas Roth, purtătorul de cuvânt al Apă Canal Sibiu.

Reprezentanţii societăţii au mai declarat că în planul de investiţii prevăzut pentru acest an este prevazută o amplă lucrare de înlocuire a acestei conducte, proiectul fiind în faza de licitaţie.

Comentarii

loading...