24.1 C
București
miercuri, 25 septembrie 2024
AcasăLifestyleGuess Who, prins cu un plic dubios la festivalul UNTOLD. Autoritățile cercetează

Guess Who, prins cu un plic dubios la festivalul UNTOLD. Autoritățile cercetează

Rapperul Guess Who, cunoscut sub numele real Laurențiu Mocanu, a fost implicat într-un nou incident la festivalul Untold, unde a fost prins de autorități având asupra sa un plic cu o substanță albă suspectă.

Guess Who, din nou prins cu droguri?

Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1:40, în zona toaletei VIP, după ce artistul susținuse un concert în cadrul festivalului.

Oamenii legii au intervenit și au confiscat plicul transparent, care conținea substanța albă, pentru a o analiza în laborator și a stabili natura acesteia, potrivit surselor adevărul.ro.

Autoritățile încă efectuează verificări pentru a determina exact ce substanță era în plicul deținut de artist.

Acesta nu este primul incident de acest fel în care Guess Who este implicat. În septembrie 2023, artistul a fost depistat pozitiv la cocaină în urma unui control de rutină în trafic, în Sectorul 1 din București.

„La data de 09.08.2024, ora 01:40, Mocanu Laurențiu-Marian (Artistul Guess Who), fost identificat în grupul sanitar, de la zona VIP, în timp ce deținea un plic transparent ziplock cu o substanță tip praf de culoare albă”, au transmis sursele Realitatea.

Guess Who și-a început cariera muzicală în adolescență, fiind influențat de scena hip-hop din Statele Unite și de artiști români care au pus bazele acestui gen în țară. A debutat în 1999 ca membru al trupei Anonim, alături de Zekko (membru fondator). Trupa a lansat albumul „Hai să vorbim” în 2005, iar Guess Who a început să atragă atenția publicului și a criticilor prin versurile sale puternice și directe.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

CFR Cluj a câștigat procesul împotriva lui Roger la TAS!

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis în favoarea clubului CFR Cluj în procesul cu fostul său jucător, Roger Junio Rodrigues. CFR Cluj a câștigat...

Guvernul României preconizează o creștere drastică a veniturilor din turism, vizând 8,4 miliarde de euro în 2025

Guvernul României estimează o creștere semnificativă a veniturilor din turismul internațional până în 2035, conform Strategiei Naționale pentru Dezvoltarea Turismului 2024-2035, adoptată recent. Deși numărul...

VIDEO A stat trei zile în mașină cu un șarpe de un metru și jumătate

Un cetățean din localitatea Stejari, județul Gorj, a sesizat la 112 că are de trei zile în autoturism un șarpe de mari dimensiuni, acesta...
Ultima oră
Pe aceeași temă