15.6 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSocialEvenimentPățania unui turist din Vama Veche. A rămas uimit după ce i-a...

Pățania unui turist din Vama Veche. A rămas uimit după ce i-a venit peștele comandat

Sezonul estival pe litoralul românesc este adesea asociat cu momente de relaxare și plăcere culinară, dar uneori experiențele pot fi departe de așteptările turiștilor. Acesta a fost cazul unui turist care a avut parte de o surpriză neplăcută la restaurantul Cherhanaua din Vama Veche.

Dezamăgirea unui turist din Vama Veche

Într-o seară, turistul a comandat un pește, așteptându-se la o masă delicioasă, dar ceea ce i-a fost servit a fost cu totul diferit.

Când a primit farfuria, în locul unui preparat de pește consistent, a descoperit că avea în față aproape doar oasele peștelui.

La prima vedere, a crezut că ar putea fi o glumă proastă, dar, din păcate, s-a dovedit a fi o realitate dezamăgitoare.

Incidentul a generat un sentiment de frustrare și dezamăgire în rândul clientului, care a constatat că, deși prețul plătit a fost considerabil, cantitatea de mâncare oferită era extrem de mică și nesatisfăcătoare.

„Nu este mult, dar măcar este scump”, a fost comentariul clientului, reflectând dezamăgirea față de raportul calitate-preț oferit de restaurant.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Guvernul italian analizează posibilitatea de a introduce castrarea chimică pentru violatori

Guvernul condus de Giorgia Meloni analizează posibilitatea de a introduce castrarea chimică pentru persoanele condamnate pentru violențe sexuale, după ce Partidul Liga, de extremă...

Cod Roșu de ploi torențiale emis pentru județul Galați. Autoritățile din Pechea sunt pregătite de evacuarea localnicilor

O avertizare Cod Roșu de ploi torențiale valabilă pentru județul Galați a fost emis, duminică dimineață, de Administrația Națională de Meteorologie. Avertizarea Cod roșu, care...

Școlile din 22 de localități vor fi închise luni, dacă situația o impune

Ministrul Educației a transmis că activitatea didactică va fi suspendată acolo unde situația o cere Ministrul Ligia Deca a transmis într-o postare pe o rețea...
Ultima oră
Pe aceeași temă