15.6 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialCioban ucis pentru 20 de milioane de lei, in Alba

Cioban ucis pentru 20 de milioane de lei, in Alba

UNIREA. Un cioban din Sibiu a fost ucis cu mai multe lovituri de topor, iar cadavrul i-a fost incinerat. Crima a fost descoperita la mai mult de o saptamana de la comiterea ei. Cel care a sesizat Politia a fost fiul victimei. Acesta le-a spus politistilor ca nu mai stie nimic despre tatal sau din 24 decembrie.
La stana pe care Vasile H., de 64 de ani, din Poiana Sibiului, o avea pe raza comunei Unirea, (judetul Alba) politistii au facut o descoperire macabra: mai multe fragmente de os incinerate despre care au banuit ca sunt de provenienta umana. Examinarea medico-legala a confirmat aceasta ipoteza.
Principalii suspecti au fost doi tineri din Campia Turzii care au lucrat ca zilieri la stana victimei. Acestia au fost retinuti abia marti, intr-un oras din Mures. Ei sunt Daniel D., 28 de ani, si Gavrila Cosmin C., 22 de ani, ambii fara ocupatie.
Cei doi s-au angajat la stana victimei, la inceputul lunii decembrie. In ajunul Craciunului, ei i-au aplicat ciobanului mai multe lovituri cu toporul in cap, dupa care l-au jefuit si i-au incinerat cadavrul. Victima avea asupra sa 20 de milioane de lei.
Tinerii au fost arestati sub acuzatia de omor si se afla in prezent in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Alba.

Cele mai citite

Soarele, partener de afaceri: A demarat Programul Casa Verde Panouri Fotovoltaice

Administraţia Fondului pentru Mediu lansează sesiunea de înscriere cu un buget record de aproximativ două miliarde de lei. Fondurile alocate primei etape a programului, pentru...

A intrat cu o armă în sediul AUR din Drobeta Turnu Severin. Bărbatul a fost reținut

Un bărbat a intrat cu pistolul în sediul AUR din Drobeta Turnu Severin, acesta fiind reținut ulterior de polițiști. Individul a pus arma pe...

Piața imobiliară din România, blocată într-o perioadă de stagnare: vânzările încetinesc, dar prețurile rămân ridicate

Piața imobiliară din România se confruntă cu o încetinire semnificativă, în contextul în care vânzările de apartamente scad, iar prețurile continuă să rămână la...
Ultima oră
Pe aceeași temă