15.6 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăLifestyleLa mulți ani, Horațiu Mălăele! Îndrăgitul artist a împlinit 72 de ani

La mulți ani, Horațiu Mălăele! Îndrăgitul artist a împlinit 72 de ani

Horațiu Mălăele, una dintre cele mai proeminente figuri ale teatrului și cinematografiei românești, a împlinit frumoasa vârstă de 72 de ani.

La mulți ani, Horațiu Mălăele!

Horațiu Mălăele, unul dintre cei mai îndrăgiți actori români de teatru și film, sărbătorește 72 de ani de viață. Născut în 1952, Mălăele a devenit o figură emblematică în cultura română, cunoscut pentru talentul său inegalabil pe scenă și pe marele ecran.

Într-un interviu recent, Horațiu Mălăele a dezvăluit că plictiseala este un factor motivant important în cariera sa.

Atunci când mă simt prea confortabil într-un loc, plictiseala mă împinge să caut noi provocări,

a declarat actorul.

El descrie această stare de rătăcire ca fiind una plăcută și deliberată, esențială pentru menținerea creativității și a pasiunii sale pentru meserie.

Acesta a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, unde a început să își contureze cariera.

De-a lungul timpului, Mălăele a interpretat o gamă variată de roluri, de la comedii la drame, demonstrând o capacitate excepțională de a se adapta diferitelor stiluri și genuri teatrale.

În teatrul românesc, Mălăele este cunoscut pentru rolurile sale de excepție în piese clasice și contemporane.

De asemenea, a regizat și a interpretat în producții teatrale de mare succes, inclusiv în spectacole de comedie și dramă, aducând în scenă un mix unic de umor și profunzime emoțională.

În cinematografie, Mălăele a avut o serie de apariții memorabile, fiind recunoscut pentru rolurile sale din filme precum „Balanța” (1992) și „Secretul lui Bachus” (1984). De asemenea, a lucrat cu regizori de renume și a contribuit la dezvoltarea și diversificarea filmului românesc.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Inundațiile din 1970, o catastrofă care a marcat o generație. Iată ce scria România Liberă acum peste 50 de ani

Anul în care râurile au devenit oceane în România, a schimbat fața multor zone Inundațiile din 1970 au fost unul dintre cele mai devastatoare evenimente...

Inundațiile din 1970, o catastrofă care a marcat o generație. Iată ce scria România Liberă acum peste 50 de ani

Anul în care râurile au devenit oceane în România, a schimbat fața multor zone Inundațiile din 1970 au fost unul dintre cele mai devastatoare evenimente...

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă