20.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSportFotbalBarcelona și Manchester City, tensiuni maxime! Jucătorul pe care se bat coloșii

Barcelona și Manchester City, tensiuni maxime! Jucătorul pe care se bat coloșii

FC Barcelona este „foarte aproape” de a face transferul mult dorit, potrivit SPORT, care citează surse anonime, la mijloc fiind fotbalistul Joao Cancelo.

Joao Cancelo, gata de transfer

Joao Cancelo s-a alăturat Barcelonei sub formă de împrumut în ultima zi de mercato din vara anului 2023.

Perioada sa a fost în mare parte un succes, cu excepția unor greșeli costisitoare în meciuri importante, cum ar fi înfrângerea din manșa a doua a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor în fața celor de la Paris Saint-Germain, scrie presa internațională.

Tensiuni la cote ridicate între Barcelona și Manchester City

Barcelona este hotărâtă să-l cumpere definitiv pe Joao Cancelo de la Manchester City, după ce fundașul portughez a impresionat în sezonul trecut sub formă de împrumut.

Performanțele sale deosebite în tricoul blaugrana i-au convins pe oficialii clubului catalan că merită o investiție permanentă.

Cu toate acestea, negocierile s-au complicat deoarece Manchester City a ridicat prețul cerut pentru transferul definitiv al lui Cancelo, motivat de interesul crescut din partea unor cluburi din Arabia Saudită.

Jucătorul mai are contract cu echipa engleză până în 2027, iar cererea sporită a determinat campioana Angliei să valorifice cât mai bine această oportunitate.

Barcelona va trebui să decidă dacă va face un efort financiar suplimentar pentru a-și asigura serviciile lui Cancelo, având în vedere că acesta a demonstrat că poate fi un element cheie în defensiva echipei.

Barca ar fi propus o nouă ofertă de împrumut de 7,6 milioane de dolari (7 milioane de euro) cu o opțiune de cumpărare obligatorie de 27 milioane de dolari (25 milioane de euro) în iunie 2025, scrie Forbes.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu transferul!

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Șapte mașini lovite de o șoferiță pe o stradă din municipiul Focșani

O șoferiță din Vrancea a lovit șapte autoturisme parcate regulamentar pe o stradă din municipiul Focșani. „La data de 28.09.2024, în jurul orei 15.20, o...

Nevada va implementa un sistem de inteligență artificială pentru evaluarea solicitărilor de ajutor de șomaj

Oficialii din statul american Nevada au anunțat planurile de a introduce un sistem de inteligență artificială (A.I.) pentru a evalua cererile de ajutor de...

România va fi „măturată” de ciclonul Ashely, spune ministrul Mediului

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a avertizat duminică dimineață că România va fi afectată semnificativ de ciclonul Ashley în următoarele ore, subliniind că pericolul principal...
Ultima oră
Pe aceeași temă