20.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSportAlte sporturiJO 2024: Bernadette Szőcs face spectacol la tenis de masă

JO 2024: Bernadette Szőcs face spectacol la tenis de masă

Jucătoarea română de tenis de masă, Bernadette Szocs, a reușit o performanță notabilă, calificându-se în optimile de finală ale probei individuale la Jocurile Olimpice de la Paris.

Bernadette Szőcs a reușit să se califice în optimile probei de simplu la Jocurile Olimpice de la Paris

În vârstă de 29 de ani și cap de serie 10, Szocs a învins-o în turul doi pe ucraineanca Margaryta Pesotska, cu scorul de 4-1 la seturi (12-14, 11-5, 12-10, 14-12, 11-4).

Aceasta a fost o demonstrație de forță și concentrare, meciul fiind destul de echilibrat, dar Bernadette a reușit să mențină controlul.

Partida a durat 45 de minute, timp în care Szocs a arătat nu doar abilități tehnice remarcabile, ci și o mare rezistență mentală, reușind să se impună în fața unei adversare puternice.

În optimile de finală, Bernadette Szocs va înfrunta austriaca Sofia Polcanova.

Bernadette Szőcs este una dintre cele mai promițătoare jucătoare de tenis de masă din România, cunoscută pentru talentul său excepțional și dedicarea sa neobosită.

Bernadette a început să joace tenis de masă la o vârstă fragedă, fiind inspirată de fratele său, Szőcs Hunor, care este, de asemenea, un jucător profesionist.

Sub îndrumarea atentă a antrenorilor săi și cu sprijinul familiei, ea a progresat rapid, demonstrând abilități tehnice impresionante și o tenacitate remarcabilă.

Cariera internațională a lui Bernadette Szőcs a fost marcată de numeroase succese. Ea a câștigat multiple medalii la Campionatele Europene și Mondiale, atât în competiții de juniori, cât și de seniori.

În anul 2018 a câștigat aur la Europe Top 16 Cup de la Montreux, turneul cu cele mai bune 16 sportive de pe continent, unde a pierdut doar un set, potrivit Wikipedia.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Serghei Lavrov respinge ideea unui nou început în relațiile internaționale și critică Occidentul în cadrul Adunării ONU

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a exclus categoric posibilitatea unui nou început în relațiile internaționale, acuzând Occidentul de subminarea valorilor globalizării.  În discursul său...

Coreea de Nord critică ajutorul militar american acordat Ucrainei, considerându-l „o greșeală incredibilă”

Phenianul a denunțat ferm sprijinul militar de 8 miliarde de dolari anunțat de SUA pentru Ucraina, acuzând Washingtonul că escaladează tensiunile cu Rusia, o...

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...
Ultima oră
Pe aceeași temă