26 C
București
miercuri, 25 septembrie 2024
AcasăInternaționalCaz desprins din filmele polițiște la Bangkok. 6 persoane au fost otrăvite,...

Caz desprins din filmele polițiște la Bangkok. 6 persoane au fost otrăvite, chiar într-un hotel de lux

Caz desprins din filmele polițiște la Bangkok! Șase persoane au fost otrăvite cu cianură, iar acest lucru s-a întâmplat chiar într-un hotel de lux.

Caz șocant la Bangkok

Victimele de la Grand Hyatt Erawan au servit o băutură otrăvită cu cianură, într-un complot de crimă-sinucidere, cred polițiștii thailandezi, potrivit The Guardian.

Polițiștii care investighează tragedia din camera unui hotel de lux din centrul Bangkokului cred că un membru al grupului și-a luat viața și i-a ucis pe ceilalți, punând cianură în ceștile de ceai.

Testele au detectat substanța chimică letală, care interferează cu capacitatea corpului de a folosi oxigenul, într-un termos de ceai și în șase cești, semnele otrăvirii fiind revelate în autopsiile celor șase corpuri.

Pe baza interviurilor cu un membru al familiei, poliția crede că decesele ar putea fi legate de un conflict de afaceri.

Victimele erau vietnamezi, iar doi aveau cetățenie americană, conform autorităților thailandeze, care au spus că FBI asistă la investigație.

Firul cazului din Bangkok

Poliția thailandeză crede că otrăvirea propriu-zisă a avut loc luni după-amiază, după ce grupul a comandat mâncare și ceai englezesc în camera lor de la etajul cinci al hotelului Grand Hyatt Erawan, în districtul comercial din Bangkok.

Când personalul de room service a ajuns cu comanda, au văzut-o doar pe una dintre cele șase persoane, o femeie de 56 de ani, a transmis poliția.

Ea a primit mâncarea și băuturile și a spus personalului hotelului că nu este nevoie să servească ceaiul, conform lui Noppasin Poonsawat, comandant adjunct al Biroului de Poliție Metropolitană.

Puțin după aceea, camere i-au arătat toți cei șase membri ai grupului adunându-se în afara camerei și apoi intrând, fiind ultima dată când au fost văzuți în viață.

Mâncarea era neatinsă, dar toate cele șase cești au fost folosite. Vom verifica totul. Nu am putut găsi nimic altceva în jur, nici măcar pe podea, dar am găsit un fel de pudră pe fundul unei cești,

a declarat comisarul biroului poliției metropolitane Thiti Saengsawang.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ucraina primește de la SUA un nou pachet de ajutor militar în valoare de 375 milioane de dolari

SUA vor trimite Ucrainei un număr neprecizat de bombe cu dispersie cu rază medie de acțiune și o serie de rachete, artilerie și vehicule...

Cum să folosești jucăriile logice pentru a dezvolta răbdarea și perseverența la copii? 

Intră în universul fascinant al jucăriilor logice și descoperă cum acestea pot fi utilizate pentru a îmbunătăți răbdarea și perseverența la copii! Vei afla...

Elisabeta Lipă se îndreaptă spre politică! Șefa sportului și-a depus candidatură pe listele PSD

Elisabeta Lipă, fostă mare canotoare și lider de frunte în sportul românesc, își îndreaptă atenția către cariera politică, și intenționează să candideze pentru un...
Ultima oră
Pe aceeași temă