21.1 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSocialÎn incendiul din Gara Basarab au fost stinse 12 din cele 15...

În incendiul din Gara Basarab au fost stinse 12 din cele 15 vagoane ce au ars

Pompierii redimensionează dispozitivul de intervenţie de la zona de triaj din Gara Basarab, unde vor rămâne şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, potrivit agerpres.ro.

Se lucrează la stingerea ultimelor trei vagoane, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Potrivit ISUBIF, au fost afectate 15 vagoane.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a emis mesaj RO-ALERT pentru avertizarea şi informarea populaţiei privind degajarea intensă de fum.

Un bărbat a fost grav rănit într-un incendiu produs în sediul Poliției din Gara de Nord

Un bărbat reținut în sediul Poliției Transporturi Feroviare din Gara de Nord a fost grav rănit în urma unui incendiu izbucnit în subsolul clădirii, a anunțat ISU București.

Victima a fost internată în stare critică la Spitalul de Urgenţă „Floreasca”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a precizat că incendiul a fost anunţat marți seară în jurul orei 23.45, iar la faţa locului au ajuns trei autospeciale, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Bărbatul cuprins de flăcări a fost scos de pompieri cu arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ministrul Sănătății din Liban: Țara este în război/500000 de persoane au fost strămutate

Ministrul Sănătății din Liban, Firass Abiad, a declarat că țara este "deja în război", iar aproape jumătate de milion de persoane au fost strămutate...

„Nephro“ – Primul film românesc despre viața pacienților dializați, lansat online

„Nephro“, un scurtmetraj care explorează realitatea dificilă a pacienților aflați în dializă, a fost lansat online ca parte a unei campanii de conștientizare. Filmul, regizat...

Timpul bombelor ecologice: 600 de tone de deșeuri periculoase depozitate în aer liber

Poliţiştii din Arad au deschis dosar penal pentru poluare prin evacuare în atmosferă sau în sol a unor deşeuri periculoase IPJ Arad a transmis, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă