21.1 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Iranienii se alătură mitingurilor pentru a marca Ziua Quds

VIDEO: Iranienii se alătură mitingurilor pentru a marca Ziua Quds

Iranienii s-au alăturat mitingurilor care marchează Ziua Quds, denumirea arabă a Ierusalimului, în cadrul unor marșuri organizate de stat în întreaga țară.

Protestatarii au dat foc steagului israelian, l-au ștampilat și au aruncat cu săgeți în el pentru a-și arăta solidaritatea față de palestinieni.

Noua rachetă Kheibar Buster de producție internă a țării a fost expusă în cadrul evenimentului.

Mitingurile iraniene de Ziua Ierusalimului au loc anual în sprijinul palestinienilor, care doresc ca Ierusalimul de Est să fie capitala unui viitor stat în teritoriile capturate de Israel în războiul din 1967, în ultima vineri a lunii musulmane de post Ramadan.

A fost pentru prima dată când oamenilor li s-a permis să facă proteste de la izbucnirea pandemiei de coronavirus de acum doi ani.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Bărbat bătut până la inconștiență de o mamă și fiul ei

Agresiunea a avut loc pe o stradă din sectorul 5, la primele ore ale dimineții Agresorii au fost deranjați de faptul că victima aduna PET-uri...

Român găsit vinovat de comiterea unei crime de o instanță din Anglia

Un român care trăiește în Anglia a fost găsit vinovat de o instanță de judecată din Londra pentru comiterea unei crime. Sabin Manda (32...

Cum ar putea arăta noua conducere a BNR. Votul urmează să aibă loc marți

Procesul de selecție pentru noua conducere a Băncii Naționale a României (BNR) devine din ce în ce mai contestat, în special în ceea ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă