26.1 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Un bărbat și un câine concurează la Campionatul Mondial de Transportat...

VIDEO: Un bărbat și un câine concurează la Campionatul Mondial de Transportat Cărbuni

Veteranul cărbunar, Joel Hicks și credinciosul său câine, Jessica s-au întors în Lunea Paștelui, 18 aprilie, pentru a parcurge traseul de un kilometru la Campionatul Mondial de Transport al Cărbunelui din acest an din Gawthorpe, Yorkshire, în nordul Angliei.

Aceste campionate au fost înființate la o bere într-un pub britanic în 1963. Campionatele cer participanților să care un sac mare de cărbune în spate și să parcurgă traseul în cel mai scurt timp posibil.

Bărbații cară un sac de cărbune de 50 de kilograme, în timp ce femeile poartă unul de 20 de kilograme.

Potrivit site-ului oficial al campionatelor, istoria din spatele evenimentului a început atunci când un bărbat a intrat în pub-ul său local, Beehive Inn din Gawthorpe, și i-a spus unui alt client de sex masculin că nu arată în formă. Oarecum jignit, clientul, care era, de asemenea, un comerciant local de cărbune, l-a provocat pe bărbat la o cursă în timp ce căra un sac de cărbune pentru a-și dovedi condiția fizică.

Premiul în bani pentru locul 1 este de 750 de lire sterline (979,26 dolari) pentru bărbați, 500 de lire sterline (652,84 dolari) pentru femei și 150 de lire sterline (195,85 dolari) pentru veterani.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Asigurătorii din România au plătit despăgubiri de aproape 160 de milioane de lei turiștilor în ultimii cinci ani

Companiile de asigurări membre ale UNSAR (Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România) au achitat despăgubiri de aproximativ 160 de milioane...

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...

Caz ireal în Turcia! Un fost internațional a fost împușcat în picior

Serhat Akin, fost internațional turc și jucător de la Fenerbahce, a fost împușcat în picior joi seara, la ieșirea dintr-un studio TV, după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă