28.1 C
București
miercuri, 25 septembrie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Astra Giurgiu a remizat cu Dnepr. Protasov a luptat împotriva echipei...

VIDEO. Astra Giurgiu a remizat cu Dnepr. Protasov a luptat împotriva echipei din orașul natal

Formaţia Astra Giurgiu a remizat cu o forță a fotbalului din estul Europei, Dnepr Dnipropetrovsk, într-un meci amical, scor 1-1. 

Giurgiuvenii au înscris prin Enache, în minutul 41. Echipa antrenată de Oleg Protasov a reușit să țină piept atacurilor ucrainene. 

"Încercăm să aducem ceva nou, să avem un stil diferit de joc. Dar nu poți așa de repede să te organizezi și să joci un fotbal frumos. Sunt interesat doar de meciuri bune, care să placă suporterilor și, bineînțeles, să jucăm pentru rezultate", a spus Protasov pentru Dolce Sport. 

Protasov cunoaște foarte bine echipa adversă, tehnicianul, în vârstă de 50 de ani, fiind născut chiar la Dnipropetrovsk (Ucraina).

Citește și FC Rapid a reușit să încheie transferurile lui Niculae și Săpunaru. Două nume grele în Giulești

Antrenorul Astrei a început meciul cu următorii jucători : Lung- Rus, Oros, Celio, Junior Morais – Laban, Florescu, Seto – Enache, Alibec, Budescu. El a folosit mai multe formule de joc.

Dnepr are un lot estimat la circa 80 milioane euro, potrivit Transfer Market, de trei ori mai scump față de cel al Astrei.

 

Cele mai citite

Doi indivizi au fost arestați preventiv în dosarul cocainei găsite în fructe congelate

Doi indivizi suspectați de trafic internațional de droguri de mare risc au fost arestați preventiv, în urma unei acțiuni a polițiștilor care au descoperit...

Cum aduci poveștile preferate ale copiilor la viață prin joacă

Poveștile au o magie aparte pentru cei mici. Ele îi duc în lumi fantastice, pline de aventuri și personaje fermecătoare, care rămân cu ei...

România, pe ultimul loc în UE la utilizarea serviciilor digitale publice, potrivit Eurostat”

România ocupă ultimul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește utilizarea serviciilor digitale publice, conform datelor recente publicate de Eurostat. În 2023, doar 23%...
Ultima oră
Pe aceeași temă