30.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Transformare spectaculoasă de look pentru trupa VUNK

FOTO. Transformare spectaculoasă de look pentru trupa VUNK

Cornel Ilie și colegii săi din trupa Vunk au postat pe paginile lor de Facebook portrete cu transformări spectaculoase de look, care anunță concertul extraordinar pe care trupa îl va susține în luna octombrie la Sala Polivalentă. 

În aceste portrete, fiecare membru al trupei are o parte a chipului desenată, iar din combinarea celor patru desene, reiese chipul unui erou de benzi desenate. 

Liderul trupei Vunk, Cornel Ilie, are părul albastru, Gabriel Maga are fruntea pictată cu galben, Bogdan Crucianu are o mască roșie în dreptul ochilor, iar Nicu Sarghea are pe obraji și pe frunte triunghiuri verzi.

Fotografiile sunt însoțite de foarte puține informații: €œ”3 octombrie. Sala Polivalentă”, precum și de întrebarea: “Dacă aș fi un super erou, ce super puteri aș avea?”.

Trupa Vunk a anunțat deja că va susține un ”concert de poveste”, în data de 3 octombrie, la Sala Polivalentă. Cu siguranță, foarte curând, băieții vor da mai multe detalii despre transformările lor surprinzătoare. 

Cele mai citite

Restanțe de 700 milioane de lei amenință programul Start-Up Nation 2022, antreprenorii sub presiunea băncilor

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) ar putea înregistra restanțe de plată de până la 700 de milioane de lei până la sfârșitul acestui...

Alertă RO-Alert emisă în nordul județului Tulcea din cauza unor drone detectate la granița cu Ucraina

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a transmis în noaptea de joi spre vineri un mesaj de avertizare RO-Alert pentru locuitorii din zona...

Octombrie începe cu vreme rece și ploi abundente, urmată de o încălzire ușoară, conform prognozei ANM

Luna octombrie aduce un debut cu temperaturi mai scăzute decât cele obișnuite și precipitații abundente în mai multe regiuni, potrivit prognozei publicate vineri de...
Ultima oră
Pe aceeași temă