31.5 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialUn bărbat din Gorj, răpus de înțepătura unei insecte

Un bărbat din Gorj, răpus de înțepătura unei insecte

Un bărbat din Gorj a decedat, joi dimineaţă, după ce a fost înţepat de o insectă, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Lucian Stroe, pentru Agerpres.

Bărbatul în vârstă de 63 de ani, din comuna Polovragi, se afla la cosit pe un câmp din satul Racoviţa, moment în care a fost înţepat de o insectă şi, după foarte scurt timp, a decedat. 

La faţa locului au ajuns şi medici de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, care l-au resuscitat 45 de minute, conform procedurii, însă nu au mai putut face nimic pentru vârstnic. 

Directorul SAJ Gorj, Marinică Miculescu, a precizat pentru Agerpres, că se vor efectua teste de specialitate pentru a se stabili inclusiv dacă bărbatul era alergic la înţepăturile de insecte. 

Cadavrul acestuia va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului.

Cele mai citite

Record de returnare a ambalajelor în sistemul Garanție Returnare

În primele nouă luni de funcționare a sistemului Garanție Returnare (SGR), românii au returnat aproape 1,9 miliarde de ambalaje, iar luna trecută, peste un...

Octombrie începe cu vreme rece și ploi abundente, urmată de o încălzire ușoară, conform prognozei ANM

Luna octombrie aduce un debut cu temperaturi mai scăzute decât cele obișnuite și precipitații abundente în mai multe regiuni, potrivit prognozei publicate vineri de...

Restanțe de 700 milioane de lei amenință programul Start-Up Nation 2022, antreprenorii sub presiunea băncilor

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) ar putea înregistra restanțe de plată de până la 700 de milioane de lei până la sfârșitul acestui...
Ultima oră
Pe aceeași temă