14.7 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialMaguay a organizat ediţia a 11-a a evenimentului No Time for...

Maguay a organizat ediţia a 11-a a evenimentului No Time for Downtime

Maguay a organizat pe 3 octombrie la JW Marriott Grand Hotel a 11-a ediţie a No Time for Downtime, un eveniment în care au fost prezentate soluţii informatice şi aplicaţii software cu funcţie critică pentru infrastructura unei intreprinderi sau organizatii, noi servere, soluţii de stocare, dar şi noi parteneriate ale companiei.

Participanţii la eveniment, specialiştii IT şi reprezentanţi ai managementul companiilor din România, au discutat direct cu lideri şi generatori de tehnologie la nivel global, precum: Intel Corporation, Oracle Corporation, SAP, Symantec Corporation, Fortinet, Promise Technology, Nexenta, Kingston, Aten.

No Time for Downtime 11 a fost structurat în două secţiuni: prezentări susţinute de către partenerii evenimentului, unde au fost  descrise tehnologii si soluţii de ultimă oră şi un showcase, în cadrul căruia specialiştii Maguay şi ai partenerilor au realizat demonstraţii live relevante privind perfomanţele pe care le pot atinge soluţiile expuse.

Tehnologiile de ultimă generaţie prezentate în cele două secţiuni au fost de mare interes pentru participanţi. Aceştia au apreciat detaliile de perfomanţă şi eficienţă ale soluţiilor propuse de Maguay: servere optimizate pentru data center şi private cloud;

soluţie de stocare unificată de tip NAS/SAN – pentru o arhitectură de tip cluster; enterprise storage Maguay PowerStor cu 60 HDD în doar 4U; Oracle Exadata Database –platforma ideală pentru stocarea datelor şi pentru procesarea tranzacţiilor online (OLTP), stocarea datelor (DW) şi consolidarea fluxurilor de lucru complexe; soluţiile complete Fortinet pentru protecţie şi securizare a unei infrastructuri IT;

soluţia de monitorizare flotă iTrack şi soluţiile profesionale de e-learning SAP şi Maguay, precum şi sistemele portabile şi desktop pentru office şi gaming, produse de către Maguay. 

Faptul că No Time for Downtime a ajuns în acest an la a 11-a ediţie este o dovadă a consecvenţei companiei Maguay în business, dar mai ales a aprecierii de care se bucură acest eveniment din partea pieţei româneşti de IT&C.

„Pornind de la nevoile reale ale utilizatorilor, educând şi inovând piaţa locală, am oferit în cei 21 de ani de activitate soluţii performante hardware şi software la un excelent raport preţ/performanţă, integrând întotdeauna cele mai noi tehnologii disponibile. Urmând această viziune, am reuşit mereu să ne atingem obiectivele propuse.”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay.

Prezentările din cadrul evenimentului au acoperit o arie largă de subiecte.

Prezentarea susţinută de către Eduard Pughin, Director Operaţiuni, s-a axat pe noutatile aparute in portofoliul de soluţii hardware şi software oferite de Maguay.

Reprezentantul Intel Corporation, Technical Consultant Alejandro Pacheco, a adus în discuţie importanţa inovaţiei în tehnologie, intrând în amănunt în ceea ce priveşte segmentul de data center. Johan van den Boogaart, Partner Account Manager CEE Nexenta Systems, a dezvoltat subiectul soluţiilor de stocare şi a prezentat soluţia NexentaStor. Martijn Duijm, Consulting Systems Engineer Fortinet, a prezentat informaţii despre atacurile DDOS, măsurile de protecţie şi importanţa acestora pentru protejarea datelor companiei.

Tot în zona de protecţie a datelor, Vasile Aniculaesei, Country Manager, Symantec România, a prezentat auditoriului soluţia Symantec DLP, pentru securizarea informaţiilor din companii.

Prezentările Oracle, au atins 2 subiecte distincte din zona de aplicaţii si hardware. Costin Diţescu, Applications Principal Sales Consultant, Oracle Romania, a vorbit despre implementarea fără efort a regulilor, normelor şi legislaţiei cu Oracle Policy Automation.

Adrian Gheorghevici, Engineered Systems Solution Specialist, Oracle Romania a pus accentul pe performanţa extremă care poate fi atinsă cu Oracle Engineered Systems.

Pentru un flux mare de date, companiile necesită o soluţie de stocare fiabilă, subiect atins şi de către Youri Jozee, Business Development Manager EMEA Promise Technology. Subiectul soluţiilor de e-learning a fost acoperit de Luminiţa Scarlat, Senior Presales Specialist, SAP Romania, care a prezentat soluţia SAP Enterprise Learning.

Reprezentantul Kingston, Gabriel Gîdea, Business Development Manager Romania & Bulgaria, a prezentat importanţa memoriilor DDR în configurarea produselor hardware.

Toate soluţiile prezentate în cadrul evenimentului se regăsesc în oferta comercială a companiei Maguay şi beneficiază de un suport de vânzări şi tehnic calificat.

Mai multe informaţii referitoare la eveniment şi prezentările susţinute: www.NTFD.ro.

Cele mai citite

S-a dat ordin de evacuare pentru 1200 de persoane vulnerabile

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgență a decis evacuarea celor care locuiesc pe albia râurilor şi în zonele cu potenţial de risc la inundaţii Este...

Școlile din 22 de localități vor fi închise luni, dacă situația o impune

Ministrul Educației a transmis că activitatea didactică va fi suspendată acolo unde situația o cere Ministrul Ligia Deca a transmis într-o postare pe o rețea...

Lecția fiordurilor pentru drumurile din România

Norvegia a găsit soluția pentru reducerea accidentelor rutiere O analiză a proinfrastructura.ro arată că, între Oslo și Bergen, primele două orașe ale Norvegiei, există un...
Ultima oră
Pe aceeași temă