17.4 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSportIlie Sârbu, un nou atac la Antonescu: Nu are nicio noimă

Ilie Sârbu, un nou atac la Antonescu: Nu are nicio noimă

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat, vineri, la B1 TV, că ieşirea lui Crin Antonescu privind starea justiţiei în România nu are nicio noimă, arătând că liberalul s-a plasat deodată deasupra tuturor, încercând să fie mediator între instituţiile statului.

„Am văzut un alt Traian Băsescu, un supra-preşedinte, care a ieşit aşa să dea lecţii tuturor. Ieşirea de astăzi nu avea nicio logică, nicio noimă, aveam luni şedinţă. Am calmat situaţia sătpămâna asta, am zis toţi că nu mai ieşim public. Deodată a simţit iarăşi că vine un val pe care l-ar putea utiliza în crşterea în sondaje şi a ieşit să critice pe toată lumea. Dânsul s-a plasat deodată deasupra tuturor, încercând să fie mediator între instituţiile statului”, a declarat Ilie Sârbu.

Citeşte şi Antonescu: Dacă Ponta încearcă să influenţeze procurori şi instanţe, va avea în mine un adversar

Acesta a continuat spunând că afirmaţiile lui Crin Antonescu sugerau că urmează să anunţe retragerea PNL-ului de la guvernare.

„Avem impresia că acum încheie cu declaraţia finală: gata noi ne-am retras, rămânem cei care slujim dreptatea, justiţia până la capăt în România. E o chestie electorală, pe care o simţim toţi. Vorbele sunt frumoase, dar nu sunt credibile”, a mai spus Ilie Sârbu.

Citeşte şi Antonescu: România e o ţară semi-bananieră în Europa din cauza pactului de coabitare

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, că oricine va încerca să intimideze sau să influenţeze justiţia în România îl va avea ca adversar.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă