23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăCele mai bune plaje din estul Mallorcăi

Cele mai bune plaje din estul Mallorcăi

Mallorca are o mulţime de locuri superbe în care să stai, încât e greu să te hotărăşti pe care să-l alegi. Oferta este pentru toate gusturile: pentru cei care vor multă distracţie, pentru familii sau pentru amatorii de shopping.

Vestul insulei are o mare diversitate de staţiuni, de la Magaluf-cel-fără-odihnă la locurile potrivite pentru familiile cu copii. Un alt avantaj al acestor staţiuni este că se ajunge foarte uşor la ele din capitala insulei.

Camp del Mar este locul ideal pentru cei care vor să fie aproape de Palma pentru cumpărături şi vizitarea monumentelor, dar care preferă să se relaxeze când stau la plajă. Plaja distinsă cu Blue Flag are nisip auriu care coboară lin în apa limpede şi liniştită a mării, fiind perfectă pentru înot. Foarte drăguţă este insula micuţă, cunoscută sub numele de Alcatraz, situată în golful ce adăposteşte un bar-restaurant foarte căutat pentru o cină romantică sau un cocktail răcoritor. La insulă poţi ajunge pe un pod de lemn.

Arenal este locul unei vacanţe de vis, cu plaje întinse, de peste şase kilometri, cu nisip alb, palmieri şi mare de turcoaz. De-a lungul ei sunt, ici-colo, găseşti „balnearios”, mici cabane de plajă sau chioşcuri, dotate cu toalete şi duşuri, dar de unde poţi cumpăra şi băuturi. Aproape de Palma, de-a lungul plajei se înşiră trei staţiuni: C’an Pastilla, Playa de Palma şi Arenal. Te poţi plimba dintr-o staţiune în alta cu bicicleta sau cu trenuleţul.

Illetas este foarte aproape de Portals Nous, dar atât de bine ascunsă, că rişti să n-o găseşti! Aproape nedescoperită de maele de turişti, este o plajă exclusvistă, cu hoteluri de patru stele. Plaja este printre cele mai bune din lume, cu golfuleţe cu nisip fin şi stânci spectaculoase ce se înalţă din mare, o adevărată provocare pentru amatorii de snorkeling.

Oferta sejur Mallorca

Hotel Bq Belvedere 3* – de la 545 euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare, all inclusive, asistenta turistica, Christian Tour, Tel. 021 211 11 39, www.christiantour.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă