23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024

Safari în Antalya

Vrei să petreci o zi de neuitat, plină de senzaţii tari şi adrenalină, în mijlocul naturii? Atunci porneşte într-o aventură incintantă: un safari pe riviera turcească!

Turcia este o ţară de vis, cu frumuseţi naturale şi situri arheologice. Un safari îţi oferă posibilitatea se descoperi aceste comori, într-o excursie plină de aventură şi distracţie.

Un Jeep Safari Tour îţi oferă posibilitatea unei experienţe unice: vei călători într-o jeep decapotabil, aşa cum ai văzut în filme, vei putea admira peisajul superb, cu văi pline de verdeaţă, vei ajunge în locuri greu de descoperit de necunoscători, departe de traseele turistice aglomerate. Nu mai vorbim despre senzaţiile pe care le ai călătorind off-road în peisajul de o frumuseţe unică a rivierei turceşti, prin sate tradiţionale şi pe drumuri de munte. Şi totul – într-o singură zi.

După plajă şi băi în mare, poate e cazul să faci o schimbare de decor. O expediţie în Munţii Taurus. Vei testa cum este viaţa într-un sat de munte şi cât de diferit este traiul de aici faţă de cel de la oraş. La prânz, vei mânca lângă un râu (un picnic inedit!), vei înota şi vei putea face o mulţime de fotografii.

Fiecare participant la safari este luat din faţa hotelului, dimineaţa. Se pleacă în coloana cu jeepurile (şoferii sunt adevăraţi profesionişti, stai liniştit!). Pe drum se fac opriri scurte, pentru a da posibilitatea turiştilor să fotografieze priveliştile minunate.

Se vizitează un trib nomad, care trăieşte în corturi, un sat de munte şi o moschee. Vei putea înota într-un râu de munte. După masa de prânz (care este inclusă în preţ), se continuă expediţia pe cărări de munte. Reîntoarcerea la hotel se face în jurul orei 18:00.

Nu uita să iei cu tine aparatul de fotografiat sau camera video, pălăria şi ochelarii de soare, costum de baie, prosop şi încălţări potrivite pentru intrat în apă.

Preţurile variază într 45 şi 90 de euro, în funcţie de agenţie şi de traseul pe care se merge. Copiii sub 12 ani au reducere 50%.

Oferta sejur Antalya

Club Hotel Falcon 4* – de la 349 euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare, All Inclusive, asistenţă turistică, Christian Tour, Tel. 021 311 11 39, www.christiantour.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă